Grad NOVSKA Službene stranice

Članovi Taekwondo kluba „Ogrc“ na prijemu kod gradonačelnika

Članovi Taekwondo kluba „Ogrc“ na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, primio je u srijedu, 11. ožujka članove taekwondo kluba „Ogrc“ Novska povodom ostvarenih značajnih sportskih rezultata. Naime, na nedavno održanom Prvenstvu Slavonije i Baranje osvojili su ukupno 14 medalja, od čega 6 zlatnih, 3 srebrne i 5 brončanih medalja. 
Tajnik Taekwondo kluba „Ogrc“ Novska Darko Josić, zahvalio se gradonačelniku na prijemu i podršci u radu, i dodao da se nada nastavku uspješne suradnje. 
„Borbe su bile izrazito teške, ali uz naporne treninge, koji se održavaju četiri puta tjedno, vidljivi su i rezultati.“, rekao je trener Ivan Mažar istaknuvši pomoćne trenere, kojima zajednički s borcima postižu uspjehe. 


Pred najuspješnijim juniorima Kluba, Mateom Koločajem i Bajramom Kahrićem je natjecanje u Slavonskom Brodu, a 25. travnja održat će 11. Memorijalni turnir „Bljesak 1995.“. 
Gradonačelnik Vlado Klasan čestitao je natjecateljima na ostvarenim rezultatima, i dodao kako svojim uspjesima ne promoviraju samo svoj klub, već i Grad Novsku, koji će u skladu sa svoji mogućnostima i dalje financijski pružati potporu radu Kluba.