Grad NOVSKA Službene stranice

Maturantima svečano uručene diplome

Maturantima svečano uručene diplome

U srijedu, 1. srpnja u Školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Novska održana je završna svečanost dodjele diploma maturantima Srednje škole Novska. Uz maturante, ovoj su svečanosti nazočili roditelji, njihovi profesori, te ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan.

Diplome maturantima gimnazije, ekonomske škole i strukovnih zanimanja uručili su njihovi razrednici Pelka Trivunčić, Željka Pugelnik Vuković, Jasenka Tutić, Igor Roško, Helena Vori i Jasna Crnković. Pohvalnice i za one najbolje i najuspješnije i prigodne nagrade uručili su ravnateljica Nikolina Fijačko Filipović i gradonačelnik Vlado Klasan. Nagrade su uručene Maji Turković, Loreni Žitnjak, Ivanu Brtanu, Ivanu Galešiću, Ireni Debeljak, Ani Čavlović, Sari Pavlović i Donatelli Pauković. U ime svih učenika profesorima, djelatnicima i roditeljima riječi zahvale izrekla je pohvaljena i nagrađenja gimnazijalka Maja Turković.

U svom obraćanju gradonačelnik Vlado Klasan čestitao je svim maturantima na završetku, za mnoge od njih, još jedne etape u školovanju, podsjetivši buduće studente i njihove roditelje kao Grad i nadalje dodjeljuje stipendije učenicima i studentima po pozivu, te ih pozvao da ljetne mjesece odmora provedu na Novljanskom jezeru.