Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST O POSTIGNUTIM REZULTATIMA NA  TAEKWONDO NATJECANJU  „12. SUSRETU PRIJATELJSTVA 2015.“ U SLAVONSKOM BRODU

OBAVIJEST O POSTIGNUTIM REZULTATIMA NA TAEKWONDO NATJECANJU „12. SUSRETU PRIJATELJSTVA 2015.“ U SLAVONSKOM BRODU

Članovi Taekwondo kluba «Ogrc» - Novska, nastupili su u subotu 21.03.2015. godine na taekwondo natjecanju „12. Susretu prijateljstva 2015.“ u Slavonskom Brodu, u organizaciji TK „Brod“ iz Slavonskog Broda.
Natjecanje je organizirano za sve uzrasne skupine na kojem je nastupilo 399 natjecatelja iz 57 taekwondo klubova Hrvatskog taekwondo saveza, Taekwondo saveza BiH i Slovenije, a ujedno je bilo kriterijsko za izbor juniorki i juniora u Hrvatsku taekwondo reprezentaciju. TK „Ogrc“ – Novska nastupio je sa 10 natjecatelja, 4 mlađih kadetkinja i kadeta, 4 starijih kadetkinja i kadeta i 2 juniorki i juniora koji su osvojili 2 zlatne i 6 brončanih  medalja.
Ukupno ekipno klub je zauzeo 14. mjesto na natjecanju, dok je ekipno u uzrastu mlađih kadetkinja i kadeta te starijih kadetkinja i kadeta zauzeo 6. mjesta.


Pojedinačno je situacija bila slijedeća:

Luka Žafran borio se u uzrastu mlađih kadeta u kategoriji -33 kg, gdje je u osmini finala pobijedio Doriana Pavljuka iz TK “Brod” iz Slavonskog Broda rezultatom 9:2, u četvrt finalu pobijedio je Tina Edla iz TK „Osijek“ iz Osijeka rezultatom 2:1, dok je u polu finalu izgubio od Ivana Kurtovića iz TK „Sušak“ iz Rijeke rezultatom 1:5 i osvojio brončanu medalju. 

Marijan Marijan borio se u uzrastu mlađiih kadeta u kategoriji -36 kg, gdje je u polu  finalu izgubio od Adrijana Jandrokovića iz TK "Master" iz Zagreba rezultatom 6:10 i osvojio brončanu medalju.

Milan Šalindrija borio se također u uzrastu mlađiih kadeta u kategoriji -36 kg, gdje je u četvrt finalu pobijedio Luku Dekanića iz  TK „Vinkovci“ iz Vinkovaca rezultatom 3:1, dok je u polu finalu izgubio od Marka Lasića iz TK "Brod" iz Slavonskog Broda rezultatom 4:7 i osvojio brončanu medalju.

Ana Gudac borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -39 kg, gdje je u polu finalu pobijedila Ninu Maras iz TK „Rugvica“ iz Rugvice rezultatom 7:0, dok je u finalu pobijedila Nicole Fumić iz TK „Bistra“ iz Bistre rezultatom 8:4 i osvojila zlatnu medalju.

David Jakupović borio se u uzrastu starijih kadeta u kategoriji -37 kg, gdje je u četvrt finalu pobijedio Josipa Grabara iz TK „Osijek“ iz Osijeka rezultatom 19:4, dok je u polu finalu izgubio od Branimira Kuveždića iz TK "Otok" iz Otoka rezultatom 4:17 i osvojio brončanu medalju.

Sven Klobučnik borio se u uzrastu starijih kadeta u kategoriji -45 kg, gdje je u četvrt finalu pobijedio Hrvoja Jozića iz TK "Otok" iz Otoka rezultatom 18:2, dok je u polu finalu izgubio od Tomislava Dujmića iz TK „Brod“ iz Slavonskog Broda rezultatom 2:9 i osvojio brončanu medlju.
Melanie Molnar borila se u uzrastu starijih kadetkinja u kategoriji -41 kg, gdje je u polu finalu izgubila od Martine Begonja iz TK “Sajnami” iz Vinkovaca rezultatom 0:6 i osvojila brončanu medalju.  

Ida Lujić borila se u uzrastu starijih kadetkinja u kategoriji +59 kg, gdje je u polu finalu pobijedila Taru Šalić iz TK „Osijek“ iz Osijeka rezultatom 17:5, dok je u finalu pobijedila Anu Stojanović iz TK „Spiritus“ iz Zagreba rezultatom 12:5 i osvojila zlatnu medalju.
 
Bajram Kahrić borio se u uzrastu juniora u kategoriji -68 kg, gdje je u četvrt finalu tijesno izgubio od Marka Čuline iz TK „Susedgrad Sokol“ iz Zagreba rezultatom 2:3 i završio daljnje natjecanje.

Matea Koločaj borila se u uzrastu juniorki u kategoriji -55 kg, gdje je u šesnaestini finala izgubila od Milice Karanović iz TK „Derventa“ iz Dervente (BiH) rezultatom 1:13 i završila daljnje natjecanje.