Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST O POSTIGNUTIM REZULTATIMA NA MEĐUNARODNOM 9. FENIKS BUDO SPORT KUPU 2015. G. U ZAGREBU

OBAVIJEST O POSTIGNUTIM REZULTATIMA NA MEĐUNARODNOM 9. FENIKS BUDO SPORT KUPU 2015. G. U ZAGREBU

Članovi Taekwondo kluba „Ogrc“ Novska  nastupili  su  u  subotu  14.03.2015. g.  na Međunarodnom 9. Feniks Budo Sport kupu u Zagrebu u organizaciji TK „Feniks Vukomerec“ iz Zagreba.
Natjecanje je bilo organizirano za sve uzrasne skupine na kojem je nastupilo 429 natjecatelja iz 58 taekwondo klubova Hrvatskog taekwondo saveza i saveza Slovačke, Mađarske, BiH i Slovenije. 
TK „OGRC“ je nastupio sa 5 mlađih kadetkinja i kadeta koji su osvojili 1 srebrnu i 1 brončanu medalju. 
Ekipno je klub zauzeo 22. mjesto na natjecanju u konkurenciji mlađih kadeta.  


Pojedinačno je situacija bila slijedeća:

David Malbaša borio se u uzrastu mlađih kadeta u kategoriji -47 kg, gdje je u osmini finala izgubio od Nikole Višnjića iz TK „Velebit“ iz Rijeke rezultatom 3:8 i završio daljnje natjecanje.

Dino Doležal borio se također u uzrastu mlađih kadeta u kategoriji -47 kg, gdje je u četvrtini finala izgubio od Patrika Kulunđića iz TK „Zaprešić“ iz Zaprešića rezultatom 4:8       i završio daljnje natjecanje.

Naomi Žunić borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -33 kg, gdje je u osmini finala izgubila od Stelle Subotić iz TK „Master“ iz Zagreba rezultatom 3:8 i završila daljnje natjecanje.

Ana Gudac borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -39 kg, gdje je u osmini finala pobijedila Emu Kučiš iz TK „Velika Gorica“ iz Velike Gorice rezultatom 8:2, u četvrt finalu pobijedila je Janu Pavlic iz TK “Spiritus” iz Zagreba rezultatom 14:1, dok je u polu finalu izgubila od Mie Šnajder iz TK “Banija Pandas” iz Karlovca rezultatom 2:5 i osvojila brončanu medalju.

Rea Jajtić borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -51 kg, gdje je u polu finalu pobijedila Lauru Babić iz TK “Rječina-Jelenje” iz Rijeke rezultatom 9:4, dok je u finalu izgubila od Barbare Tuweg iz TK „Motiv +“ iz Zagreba rezultatom 1:6 i osvojila srebrnu medalju.