Grad NOVSKA Službene stranice

Predstavljen Zbornik radova u Novskoj

Predstavljen Zbornik radova u Novskoj

Zbornik radova kao izuzetno vrijedan znanstveno-stručni zbir radova i podloga za izradu dugoročnog strateškog plana gospodarskog razvoja Grada Novske predstavili su prof. dr. sc. Mate Bartoluci, dr.sc. Zvonimir Medvedovića, prof. dr. sc. Ivo Grgić i doc dr. sc. Željko Zečić. 


Prof. dr.sc. Ivo Grgić izlagao je temu pod nazivom ”Poljoprivreda od polja do stola”, doc. dr. sc. Željko Zečić izlagao je temu pod nazivom “Značajke novih tržišnih oblika čvrstih biogoriva iz šumarstva, poljoprivrede i drvne indrustrije”, prof. dr. sc. Mate Bartoluci izlagao je temu pod nazivom “Turizam i ruralni razvoj na području Novske” i dr.sc. Zvonimir Medvedović izlagao je temu pod nazivom “Poduzetnički početak”.

Zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević pozdravio je sve prisutne te se zahvalio Novljanskom akademskom društvu na svim aktivnostima koje su realizirali kroz proteklu 2014. godinu, a posebice na Gospodarskom forumu održanom povodom “Lukova 2014” na temelju kojega je nastao Zbornik radova. Istaknuo je kako se nada da će upravo Zbornik radova postati temelj informacija iz kojeg bi se mogao razviti gospodarski boljitak i razvitak Grada Novske. Autorima zbornika zaželio je još više radova koji će u budućnosti biti na korist gradu i društvu te im je zaželio puno sreće u realizaciji planiranih aktivnosti kroz 2015.godinu.