Grad NOVSKA Službene stranice

Savršena destinacija za obiteljski odmor

Savršena destinacija za obiteljski odmor

 

U nedjelju 19. srpnja na Novljanskom jezeru održano je snimanje prvog promotivnog video spota iz zraka i sa zemlje. Visoke temperature privukle su veliki broj građana koji su bili u potrazi za osvježenjem.

Razne dobne skupine, obitelji i prijatelji, na Novljansko jezero pristizali su većinom osobnim automobilima za koje su jedva uspijevali naći parkirno mjesto. Slobodnom procjenom je utvrđeno kako se duž Novljanskog jezera parkiralo preko 200-tinjak automobila. 
Ispostavilo se da su mnogi sadržaji koje nudi Novljansko jezero pun pogodak jer su igrališta za košarku i odbojku na pijesku bila puna entuzijastičnih igrača,a oni malo manje aktivni svoj spas od vrućina našli su na terasi kafića na kojem su mogli potražiti okrjepu.

Vrlo tražena vožnja kajakom još je jedna posebna ponuda koju jezero nudi u sklopu svoje turističke ponude, kao i poligon za paintball kojeg su uz šumoviti rub jezera izgradili članovi Paintball kluba “Furyans”.

Novljansko jezero i ovoga puta pokazalo se kao savršena destinacija za sve one koji su željni dobre zabave i osvježenja. 
S obzirom da nas i dalje očekuju visoke temperature, Novljansko jezero je savršen odabir za opuštanje, uživajući u netaknutim prirodnim ljepotama i mnogobrojnim sportskim aktivnostima, te ostalim rekreacijskim sadržajima Novljanskog jezera koje se nalazi u našoj neposrednoj blizini.