Grad NOVSKA Službene stranice

Sve je spremno za prvi streetball turnir  na Novljanskom jezeru

Sve je spremno za prvi streetball turnir na Novljanskom jezeru

U okviru manifestacije „Ljeto u Novskoj“ na Novljanskom jezeru održat će se streetball turniri,  a prvi započinje u subotu,  4. srpnja s početkom u 17 sati.

Turnir će se održati na novo asfaltiranom terenu čije je uređenje završilo u srijedu, 1. srpnja. Igralište je obišao gradonačelnik Vlado Klasan zajedno s direktorom Novokoma-a Vinkom Debeljakom koji ga je upoznao s tijekom radova na uređenju. Na novouređenom košarkaškom igralištu na Novljanskom jezeru moći će se održati prvi turnir, igrat će se u ekipama od po tri igrača i dozvoljene su sve moguće kombinacije. Donja dobna granica ograničena je na 15 godina. Ekipe se mogu prijaviti porukom na inbox na facebook stranici Savjeta mladih grada Novske ili prije samog početka natjecanja. Ostale propozicije odredit će se na licu mjesta, ovisno o broju ekipa.

Najbolje očekuju nagrade,  a za sve sudionike osigurano je osvježenje i dobra zabava. Prema najavama Gradske uprave i Turističke zajednice grada Novske tijekom ljeta na raspolaganju su igrališta za vaterpolo, odbojku, košarku, dječje igralište i naravno uz najavu vrućih sunčanih dana na raspolaganju je i kupalište na Novljanskom jezeru.