Grad NOVSKA Službene stranice

Takwondo klub „Ogrc

Takwondo klub „Ogrc" na natjecanju „Gacka Open 2015.“

Članovi Taekwondo kluba «Ogrc» Novska, nastupili su u subotu 02.05.2015. godine na 14. Gacka Openu 2015. u Otočcu, u organizaciji TK „Gacka“ iz Otočca. Natjecanje je organizirano za uzrasne skupine mlađih i starijih kadetkinja i kadeta te juniorki i juniora na kojem je nastupilo 274 natjecatelja iz 33 taekwondo kluba Hrvatskog taekwondo saveza i taekwondo saveza BiH i Slovenije.  TK „Ogrc“ Novska nastupio je sa 2 mlađe i 1 starijom kadetkinjom koje se osvojile 2 zlatne medalje.  Ekipno je klub zauzeo 12. mjesto na natjecanju.

Rezultati: 

Ana Gudac borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -39 kg, gdje u četvrt finalu pobijedila Teu Krolo iz TK "Marjan" iz Splita rezultatom 4:0, u polu finalu pobijedila je Mariju Krznarić iz TK "Ogulin" iz Ogulina rezultatom 3:0, dok je u finalu pobijedila Paulu Ujdur iz TK „Marjan“ iz Splita rezultatom 7:1 i osvojila zlatnu medalju. 

Rea Jajtić borila se u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -51 kg, gdje je u finalu pobijedila Anu Zeko iz TK „Grobnik-Čavle“ iz Rijeke rezultatom 18:6 i osvojila zlatnu medalju.

Leonarda Jurić borila se u uzrastu starijih kadetkinja u kategoriji -55 kg, gdje je u četvrt finalu izgubila od Barbare Badrov iz TK „Marjan“ iz Splita rezultatom 0:19 i završila daljnje natjecanje.