Grad NOVSKA Službene stranice

UPISI U STRUČNI I SPECIJALISTIČKI ONLINE STUDIJ - UPISI U TIJEKU

UPISI U STRUČNI I SPECIJALISTIČKI ONLINE STUDIJ - UPISI U TIJEKU

Prvi akreditirani online programi u Hrvatskoj

ONLINE BILO GDJE I BILO KAD:

ONLINE nastava odvija se kompletno po rasporedu koji je dizajnirao student – na bilo kojoj lokaciji gdje ima pristup Internetu (ured, dnevni boravak, kuhinja, zrakoplov, plaža), 24 sata/7dana u tjednu/365 dana u godini. Studentu je omogućen pristup snimljenim predavanjima, video prezentacijama, nastavnim materijalima i mogućnost online komunikacije sa ostalim studentima.

ONLINE U REALNOM VREMENU:

ONLINE nastava u realnom vremenu (uživo) odvija se radnim danom u popodnevnim satima. Mentor/nastavnik i student imaju međusobnu dvosmjernu interakciju u „realnom vremenu“ putem video konferencije ili web konferencije, skypea ili telefonski. Iako su mentor/nastavnik i studenti geografski razdvojeni, njihova komunikacija (predavanje, pitanja/odgovori, interakcija s ostalim studentima itd.) odvija se u virtualnoj učionici (kao u klasičnoj učionici) zahvaljujući interaktivnom komunikacijskom sustavu koji povezuje studente, resurse i mentora/nastavnika.

 

Posebne pogodnosti za ranije upise!

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, Zagreb, pored redovnih i izvanrednih studija nudi ONLINE UČENJE NA DALJINU za prijediplomski stručni studijski program EKONOMIJA PODUZETNIŠTVA i specijalistički diplomski stručni studij MANAGEMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA. ONLINE UČENJE NA DALJINU odnosi se na posebno online okruženje gdje se poučavanje i učenje odvija uz pomoć računala kao medija za komuniciranje. Online učenje na daljinu može biti sinkrono (ONLINE U REALNOM VREMENU) i asinkrono (ONLINE BILO GDJE I BILO KAD). Ključna prednost online učenja na daljinu je mogućnost izbora „kada“ i „gdje“ učiti. Online učenje na daljinu je velika prilika za pojedince koji imaju ograničene obrazovne resurse, posao i obitelj, a žele fleksibilno visoko obrazovanje na lokaciji gdje žive i rade.  

 

·         Grad Novska  je dogovorio 10% popusta za polaznike (temeljem sporazuma)