Grad NOVSKA Službene stranice

"Libertas" započeo s pripremama za novu natjecateljsku sezonu


Prvom prozivkom igrača "Libertas" je u petak, 17. srpnja započeo s pripremama za novu natjecateljsku sezonu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi.

Nakon stresnog završetka prošle sezone i (ne)potrebnih kvalifikacija za ostanak u MŽL, "Libertas" u novu sezonu kreće s već afirmiranim igračima, ali i nekim novim licima. Kako prijelazni rok još uvijek traje, prerano je reći kako će izgledati prva ekipa, no odlazaka i dolazaka u klub već je bilo. U svakom slučaju, "Libertas" će se osloniti na vlastite igrače, prije svega iz pogona mladeži. Rad s mladima i Škola nogometa bit će prioritet u ovoj natjecateljskoj sezoni, a ulazak stručnih osoba u Upravu kluba, koji su zaduženi za rad s starijim kadetima i juniorima govori tomu u prilog.


Od igrača tražim odgovoran rad i treniranje, sportsko i korektno ponašanje na terenu i van njega, poštivanje upravne strukture kluba i stručnih djelatnika, a s druge strane Uprava će poduzeti sve da  osigura optimalne uvijete za rad i djelovanje kluba na svim razinama. Krajnji cilj je da igrači "Libertasa" budu ponosni na svoj klub i Grad koje predstavljaju, te da kao perjanica novljanskog sporta bude uzor svim sportskim udrugama, rekao je predsjednik kluba Vedran Mihaljević, obraćajući se igračima na prvoj prozivci.