Grad NOVSKA Službene stranice

Gradonačelnik započeo obilazak lokalnih tvrtki

Gradonačelnik započeo obilazak lokalnih tvrtki


U cilju što boljeg upoznavanja građana sa djelatnostima i problemima koji pritišću naše lokalne obrtnike, gospodarstvenike i poljoprivrednike, gradonačelnik Vlado Klasan u četvrtak,  23. srpnja započeo je obilazak tvrtki s područja Grada Novske.
Prva tvrtka koju je obišao je „Arbor“ Novska vlasnice Helene Brtan koja se bavi preradom drveta, odnosno izrađivanjem parketa, podnih obloga i dekinga za oblaganje bazena. U tvrtki je trenutno zaposleno pet radnika, a u skoroj budućnosti planiraju kupiti pilanu koja bi za njih vršila uslugu piljenja.


Gradonačelnik Vlado Klasan konstatirao je kako je ovo jedan način sinergije između gospodarstvenika i Gradske uprave koji obostranim savjetima, sugestijama, programima i projektima, zajednički pokušavaju pomoći gospodarstvenicima s područja Grada Novske.
 „Sada smo stvorili jednu osnovu s početkom radova na tvrtki „Hakadesch“, kao što ćemo uskoro i sa polaganjem kamena temeljca za trvtku „Terrastone Croatia“ Novska, tako da se sada još više možemo posvetiti našim obrtnicima.“ Gradonačelnik je pozvao sve obrtnike i gospodarstvenike s našeg područja da se jave Gradskoj upravi i upoznaju ih sa problemima s kojima se susreću.